ELEKTRONISK KØREBOG TIL ERHVERV, PRIVATKØRSEL, SPLITLEASING MM.

FÅ EN ELEKTRONISK KØREBOG - SPAR TID OG PENGE MED EFFEKTIV DOKUMENTATION

VI ER FORSIKRINGSGODKENDTE

SPAR TID MED ELEKTRONISK KØREBOG

Kører du erhvervskørsel hver dag, eller kører du både erhvervskørsel og privatkørsel i din bil, så kan en elektronisk kørebog hjælpe dig.

En elektronisk kørebog, kan spare dig tid med dokumentation af kørsel overfor Skat.

Satlogs elektroniske kørebog klarer det hele for dig og overholder selvfølgelig Skat’s regler for dokumentation af erhvervskørsel.

HVORDAN FUNGERER DET I PRAKSIS?

  1. Satlogs elektroniske kørebog fungerer i praksis ved, at en GPS tracker monteres i bilen, som bruges til erhvervskørsel.
  2. Herefter sender GPS trackeren data til vores servere. Data der fremsendes er tid, antal kørte kilometer m.m, så det nemt kan dokumenteres overfor Skat.
  3. Alt data om kørsel kan tilgås, ved at logge ind på vores webportal. Her kan du eksportere og printe dit kørselsregnskab ud, hvis din arbejdsgiver skal bruge det.

På vores webportal er det også nemt at gå ind og markere i kørselsregnskabet, hvad der er erhvervskørsel og hvad der er privatkørsel, du kan bruge vores app eller få monteret en omskifter i bilen, såfremt at dit køretøj benyttes til begge dele.

Alt data i vores webportal bliver gemt i 3 år, så du kan dokumentere kørsel overfor Skat og arbejdsgiver i op til 3 år efter endt kørsel.

Få tilbud på elektronisk kørebog nu – 556 kr. pr. år excl moms.

Ring eller skriv til os uforpligtende, for at indhente tilbud til dig/ din virksomhed

ANDRE SERVICES VI KAN HJÆLPE DIG MED:

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.